tisdag 22 december 2009

Fremantle...igen...

Igår var vi i Fremantle. Det var riktigt trevligt. Jag och maskineleven knallade iland vid tre-tiden. Det var minst 27 grader varmt i skuggan ute. Så det blev ganska svettigt. Vi kände att vi behövde en vätskepaus på en bar. Vi gick in till bardisken och tänkte beställa varsin kall lokal öl. Vi svamlade på svenska och bestämde oss medans servitrisen väntade. Eleven sa då: -We would like two of these, och pekade på en tappkran. Tjejjen svarade då: -Två stora glas eller en två glas och en kanna? Varpå eleven säger: -Two glasses plea....eller?....va? Är du svensk?

Ha ha ha. Vi blev lika fövånade båda två. Känns konstigt att åka till andra sidan jorden och den första ölen man beställer in gör man av en svenska.

Nu är vi på väg mot Melbourne. Vi kommer in på eftermiddagen och kommer ligga hela natten. Tyvärr har jag jouren så nån landgång blir det inte. Spelar iofs inte så stor roll. Tycker inte den staden är så märkvärdig.

Är lite orolig för flickan därhemma. Den dumma höften trillade ur led igen. Usch så ont det måste göra. Hoppas hon bättrar sig snart. Saknar henne så mycket...

2 kommentarer:

  1. Du verkar ha det bra...det låter gött! Men hur är det med Linda då? Jag får ju int tag på henne...:(

    SvaraRadera
  2. Nu har jag fått tag på henne! Det var skönt =)

    SvaraRadera